Beste leden,

Het is dan zover de eerste nieuwsbrief van de Vereniging Geen PE(Plus) examens meer.

In deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen waar wij als vereniging  nu staan. Wij kunnen echter op een paar zaken niet al teveel inhoudelijk ingaan, dit om onze voorsprong te behouden.

Aantal leden

Allereerst kunnen wij u mededelen dat wij de 700 aanmeldingen zijn gepasseerd. Dat gaat de goede kant uit al zouden dat er ons inziens al veel meer moeten zijn. Wij willen u dan ook vragen om bijvoorbeeld op bijeenkomst/vergaderingen uw mede collega’s te vragen of zij al lid zijn geworden van de vereniging.

Op de hoogte blijven van de Vereniging

Graag willen wij u erop attenderen dat wij op onze site zoveel mogelijk nieuws verzamelen welke betrekking heeft op onderwerp PE(Plus) examens. Hier vindt u in een oogopslag al onze nieuwsberichten die wij als Vereniging hebben uitgebracht op bijvoorbeeld VVPonline en AMWeb. Hierin hebben wij ook steeds geprobeerd om een ieder op de hoogte te houden waar we tot dan stonden. U kunt hier zelfs een stukje geschiedenis terug halen hoe alles is ontstaan.

Om direct naar de nieuwsberichten te kunnen gaan klik hier

Uiteraard gaan wij u de komende tijd ook met onze eigen nieuwsbrief op de hoogte houden.

Inschrijven

Wij willen u graag kenbaar maken dat wij hard bezig zijn om uw inschrijving te controleren. Hopelijk kunt u begrijpen dat dit geen eenvoudige klus is. Wij willen u dan ook duidelijk maken dat indien u het inschrijfformulier per post aan ons heeft opgestuurd en het inschrijfgeld aan ons heeft overgemaakt u daarmee automatisch lid bent van de Vereniging.

Voorts merken wij wel op dat een aantal leden die zich hebben ingeschreven denken dat het inschrijfformulier meteen een machtiging is voor de vereniging om het inschrijfgeld automatisch van uw rekening te  mogen incasseren. Dit is niet het geval. Wij verzoeken u dan ook om zelf het gevraagde bedrag van € 100,-- over te maken naar:

Geen PE(Plus) examens meer
Kerkbuurt 38
1551 AE WESTZAAN
IBAN Banknummer NL82 RBRB 0917 8449 55 onder vermelding van uw naam en geboortedatum.

Waar staan we nu

Voor de start van de Vereniging was er al een Legal Opinion opgemaakt waaruit kon worden opgemaakt dat er mogelijkheden waren voor een (Proef)proces. Echter was hierin ook aangegeven dat een aanvullend rapport met name richting wetgeving EU noodzakelijk werd geacht.

Door de vele aanmeldingen hebben wij inmiddels een zeer gerenommeerd advocatenkantoor hiertoe opdracht kunnen geven. Wij verwachten de komende week het concept hiervan te mogen ontvangen. Wij zijn evenzo benieuwd als u wat er in dit rapport zal komen te staan. Naar verwachting denken wij wel dat de uitkomst van dit rapport ons alleen maar sterkt om door te gaan met het (Proef)proces.

Wij gaan ervan uit dat wij na 8 juni a.s. meer kunnen berichten.

De komende weken worden dus spannend. Wat komt eruit het aanvullend rapport. Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen. Wellicht kunnen wij u dan ook meer informatie verstrekken over de rapporten en wie ze hebben opgemaakt.

Ervan uitgaande u hiermede voldoende op de hoogte te hebben gebracht, tekenen wij,
Met vriendelijke groet

Vereniging
Geen PE(Plus) examens meer

Voorzitter
Michiel Zoet

CONTACT INFORMATIE

Kerkbuurt 38, 1551 AE Westzaan
Phone: 075 - 640 33 25
Email: info@geenpeexamens.nl
Web: geenpeexamens.nl

SITELINKS


afmelden voor de nieuwsbrief