Beste leden,

Allereerst willen wij u allen bedanken die afgelopen donderdagavond naar de Tweede Kamer zijn gekomen voor het plenaire debat welke Aukje de Vries (VVD) had aangevraagd voor in het bijzonder de Hardheidsclausule of wel dispensatie voor langdurig zieke collega’s en uitstel van uiterste examendatum naar 1-1-2017.

Doordat het debat over de PGB ernstig uitliep is ter elfder uren ons debat afgelast en verdaagd naar Woensdagochtend 10 juni om 10.15.

Wij willen u dan ook wederom verzoeken om met grote getale naar Den Haag af te reizen om acte de présence te geven. Hoe meer er aanwezig zullen zijn, hoe meer naar ons geluisterd zal gaan worden.

Overigens heeft Aukje de Vries van de VVD  ons wel de gelegenheid gegeven om met haar persoonlijk te spreken. Tussen het Debat van de PGB door is zij naar ons toegekomen en hebben wij, zeker 50 adviseurs, haar op de gang van de Tweede Kamer kunnen spreken. Ook Loek Sliepen (onze ernstige zieke collega) heeft de gelegenheid gekregen om zijn onvrede te uiten over de gang van zaken met betrekking tot het nieuwe Vakbekwaamheidstelsel en dat er in de wet geen enkel uitstel mogelijk is voor langdurige zieke collega’s binnen assurantievak.

Zij was danig onder de indruk van de hoeveelheid collega’s die uit alle windstreken van Nederland naar de Tweede Kamer waren gekomen. Dat deed haar goed.

Nogmaals komt ook aankomende woensdag 10 juni om 10.00 uur naar Den Haag.

Bij de ingang van de Tweede Kamer, ingang Lange Poten 4 te Den Haag. De plenaire vergadering vangt aan om 10:15 uur. Maar wees op tijd want u moet eerst nog door een controlepost heen die veel tijd vergt.

Met de auto
Parkeren in de Pleingarage, direct gelegen aan de Tweede Kamer. Boven steekt u het Plein over naar Lange Poten. Na 100 meter is de ingang aan uw rechterhand, op nummer 4. 

Per trein vanaf Den Haag Centraal (te voet)
Loop aan de voorkant het station uit. Sla dan linksaf, naar de Bezuidenhoutseweg. Loop vervolgens alleen maar rechtdoor, het water over, over de Herengracht en de Korte Poten. Loop langs het Plein rechtdoor Lange Poten in. Na 100 meter is de ingang aan uw rechterhand, op nummer 4. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen.

De vereniging Geen PE(Plus) examens meer gaat ervan uit dat u met grote getale hier gehoor aan zult geven.

Tot woensdag in Den Haag.

Vereniging
Geen PE(Plus) examens meer

Voorzitter
Michiel Zoet


CONTACT INFORMATIE

Kerkbuurt 38, 1551 AE Westzaan
Phone: 075 - 640 33 25
Email: info@geenpeexamens.nl
Web: geenpeexamens.nl

SITELINKS
afmelden voor de nieuwsbrief